IMG_4536

In de lucht

En dan ineens is het een feit.  Sannie.TV staat online. Afgelopen vrijdag gingen we in de lucht en ik zat vol zenuwen ieder uur te checken hoe het bij jullie binnen/over kwam. Achter de schermen is heel hard gewerkt, niet alleen door mij, maar door heel veel andere enthousiaste medewerkers van Find IT. En als je dan nu ziet wat er zo druppelsgewijs al online gezet is, dan kan ik alleen maar zeggen top, bedankt allemaal. Ook de twee heren die vanaf dag 1 in mij geloofden… jullie weten wel wie jullie zijn, bedankt voor deze enorm gave kans.

Maar… zonder jullie was het niets geworden, en dan bedoel ik alle hobbyende dames en heren, familie, vrienden, kortom iedereen die in de afgelopen dagen mijn website en Facebook pagina hebben bezocht. Dus ook aan jullie een dikke dankjewel voor alle leuke reacties die wij hebben ontvangen. Zoals je ziet zijn wij nog druk bezig om de website te vullen, en plannen zijn er genoeg. Maar helaas zitten er maar 24 uur in een dag en ik kom echt uren tekort om al die plannen uit te voeren.

Dus wees geduldig, we zijn elke dag druk bezig om leuke dingen op te nemen, te fotograferen, te schrijven etc. en die zo snel mogelijk op de website te zetten. We staan altijd open voor suggesties, dus heb je een leuk idee, een tip of wil je mee presenteren, laat het ons weten. Heb je mijn Facebookpagina al geliked?

 

Ik hoor graag van jullie.

Knuffff Sannie